کد خبر 964895
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸
روایت وزیر اقتصاد از پشت پرده انتخاب رئیس سازمان مالیاتی/ چرا پناهی رئیس نشد؟

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در سال ۹۷ معادل ۱۰۹ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی محقق شد، از پشت پرده‌های انتخاب رئیس کل سازمان مالیاتی سخن گفت.

به گزارش مشرق،فرهاد دژپسند صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه رؤسای قبلی و جدید سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: باید بودجه مبتنی بر نفت را به بودجه مبتنی بر مالیات و درآمدهای پایدار تبدیل کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: سال گذشته شاهد تحقق ۱۰۷ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی به صورت نقدی و ۱۰۹ هزار میلیارد تومان به صورت تهاتر بودیم.

روایت دژپسند از برخی بداخلاقی‌ها در جریان انتصاب رئیس سازمان امور مالیاتی

وی در خصوص انتخاب رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: بنده برای این سازمان، آقای پناهی (سرپرست وقت سازمان امور مالیاتی) را معرفی کردم اما به واسطه بداخلاقی‌هایی که صورت گرفت، با ریاست وی در سازمان مالیاتی موافقت نشد. متأسفانه بعضی یاد گرفته‌اند که از طریق تخریب، برای خود پله بسازند.

دژپسند افزود: عدم تائید آقای پناهی، برای من غبطه‌آور بود و من مجبور شدم از آقای نوبخت خواهش کنم که بتوانیم از آقای پارسا که رئیس مرکز آمار بود، از سازمان مالیاتی استفاده کنیم. آقای پارسا تجربه خوبی دارد و من از وی می‌خواهم که کارهای گذشته را توسعه و تکمیل و ایده‌های جدید را اجرا کند.

نمی‌خواهیم پول زور از کسی بگیریم / ‏حق‬ نداریم مودیان خوش حساب را شکنجه کنیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی وظیفه بزرگ انتقال اهرم حداکثر درآمد را دارد، گفت: ملاک ما اخذ مالیات حقه است و ما نمی‌خواهیم از کسی پول زور بگیریم. اگر می‌خواهیم درآمدها را بالا ببریم، حق نداریم مؤدیان خوش‌حساب را شکنجه کنیم.

وی همچنین گفت: نظام جامع مالیاتی صرفاً تبدیل کار دستی به مکانیزاسیون نیست، بلکه باید راهی برای برون‌رفت از وضعیت کنونی و هوشمندسازی نظام مالیاتی باشد. باید روابط فرد به فرد را از بین ببریم و سیستم با تمام ظرفیت خود کار کند. در این راستا صندوق مکانیزه فروش و ماده ۱۶۹ مکرر، می‌تواند کمک زیادی به ما کند.

تا دو سال دیگر مالیات الکترونیکی باید محقق شود

دژپسند خطاب به رئیس جدید سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: ما قرار گذاشته‌ایم که تا پایان دولت دوازدهم، مالیات الکترونیکی به معنای واقعی کلمه، محقق شود. الکترونیکی کردن، مقدمه هوشمندسازی نظام مالیاتی و در پی آن، هوشمندسازی اقتصاد کشور است. باید با روش‌های مختلف، فراریان مالیاتی را در تور بیندازیم که هوشمندسازی، یکی از روش‌های مؤثر در این حوزه است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه تصریح کرد: ما در اقتصاد، رابطه بین مالیات و رشد را مطرح می‌کنیم. اگر از بخشی، مالیات بیشتری بگیریم، این موضوع تأثیر منفی بر تولید می‌گذارد. باید توجه داشته باشیم که هر چه آبادانی کشور بیشتر باشد، درآمد حقه مالیاتی نیز بیشتر می‌شود.

خودداری از خام فروشی نفت، پایه‌های مالیاتی را افزایش می‌دهد

وی تأکید کرد: اگر نفت را به سمت فرآوری عمودی و افقی و زنجیره ارزش ببریم، شاهد افزایش پایه‌های مالیاتی خواهیم بود.

دژپسند گفت: افزایش درآمدهای مالیاتی با تکیه بر پایه‌های جدید، مورد حمایت مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور نیز است.

مأموریت به دژپسند به پارسا / ‏ مالیات بر عایدی سرمایه را به جد دنبال کنید

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مالیات بر عایدی سرمایه گفت: قرار بود تا پایان خرداد ماه، لایح جامعه مالیات بر عایدی سرمایه از سازمان امور مالیاتی به وزارتخانه ارسال شود که من از آقای پارسا می‌خواهم این موضوع را به جد دنبال کند چرا که موضوع بسیار مهمی است.

به گفته وی، همچنین برای رونق تولید، یک طرح جامع به ریاست‌جمهوری فرستادیم که در حال بررسی است.

دژپسند خاطرنشان کرد: یکی از مؤلفه‌های آن، بهبود فضای کسب و کار است که در این خصوص نیز برنامه جامعی را آماده و به کمیسیون اقتصادی دولت ارسال کردیم که در حال حاضر این برنامه در کمیسیون اقتصادی در دست بررسی قرار دارد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس